Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
-
zagadur
reds wrote:Ja im zapravo prepuštam da se sami pokolju, i snimam uz ladnu pivu iz ladovine...

i satavljaš lovu u džep(benxov potez sa rukom u džep

)
-
djiki
sledeci tedan nista od turnira usrane smene kazinasa...lep pozdrav braco
-
zagadur
jučer sam se vidio sa kevom i benxom koji su izrazili želju za igrom,pa bi molio djikija da nadje neki termin za sljedeći tjedan
-
djiki
najvjerojatnije cetvrtak cekamo potvrdu
-
tuntar
moze u cetvrtak, dogovorili smo se.Pero ce radit do 21.30 ako ide sve po planu.
-
zagadur
tuntar wrote:moze u cetvrtak, dogovorili smo se.Pero ce radit do 21.30 ako ide sve po planu.
i ja radim do 21...
-
djiki
ljudski je onda pocet u 20.30
-
reds
ja mogu, kao i obićno...

-
djiki
reds wrote:ja mogu, kao i obićno...

evo preduhitrit cu benxa-
"Meni ne odgovara ali cu ipak doci"
-
benx
Odgovarami ali ću ipak doć

-
zagadur
molio bi gospodu kazinaše da se izjasne o terminu za sljedeći tjedan
-
reds
zagadur wrote:molio bi gospodu kazinaše da se izjasne o terminu za sljedeći tjedan
Ja sam slijedeći tjedan na raspolaganju do srijede, s tim da bi mi ponedjeljak i utorak više pasali nego srijeda, jer u četvrtak idem na put.
-
benx
Čim prije se izjasnite jer neznam koji dan neču moč pon ili utorak di ideš Vanja ako smijem pitat
-
Kalach
- Traži ga Real Madrid

-
benx wrote:Čim prije se izjasnite jer neznam koji dan neču moč pon ili utorak di ideš Vanja ako smijem pitat
a šta te briga benđo... ide u bahrain ponoviti medeni mjesec pa u novi zeland kod rođaka... mislim da mu je lova od painball dovoljna taman za 3 tjedna ljetovanja...
istra ti materina!
-
djiki
drugi tjedan odedite termin---pusa i hrvati
-
zagadur
Kalach wrote:benx wrote:Čim prije se izjasnite jer neznam koji dan neču moč pon ili utorak di ideš Vanja ako smijem pitat
a šta te briga benđo... ide u bahrain ponoviti medeni mjesec pa u novi zeland kod rođaka... mislim da mu je lova od painball dovoljna taman za 3 tjedna ljetovanja...
to da 
.a meni i benxu ostaje da crnčimo u nebeskoj firmi jer smo nesposobni.kad odrastem bit ću bahreinočec

-
reds
Kalach wrote:benx wrote:Čim prije se izjasnite jer neznam koji dan neču moč pon ili utorak di ideš Vanja ako smijem pitat
brvo kume, zaštiti me malo od ovih strvinara...

-
benx
Ja koliko znam ide i na Tasmaniju to Vam je blizu Australije

, on je inače profesor Mađarskog jezika na nekom sveučilištu Gyor u Australiji u gradu Hobartu.
Tamo Vam ima puno jabuka plantaža i on poslije honorarno bere jabuke popodne i šalje u Goričan na preradu u sok

-
zagadur
benx wrote:Ja koliko znam ide i na Tasmaniju to Vam je blizu Australije

, on je inače profesor Mađarskog jezika na nekom sveučilištu Gyor u Australiji u gradu Hobartu.
Tamo Vam ima puno jabuka plantaža i on poslije honorarno bere jabuke popodne i šalje u Goričan na preradu u sok

jel taj goričan uopće u hrvatskoj?mah šta pitam bezveze,nema veze jel u hr,slo ili hungary glavno je profit i netto dobit

ako krnetočec ide u australiju sigurno će se prošvercat na avion a povratnu kartu će dobit na civiljenje kao na medenom mjesecu je i izgubio je kartu dok je bježao od klokana da mu ne uzmu zadnjih 100 dolara

-
djiki
utorak u 8 i 30