poglavica wrote:brisanje je bilo itekako potrebno jer ne bi prošlo dugo prije nego li bi pale riječi koje se lako seru na webovima od kojih se ovaj zahod želi sačuvati u moru istih, a na kojima zainteresirani mogu lahko nastaviti dotičnu ultrabitnu raspravu
ovdje joq, puno je bolje raspravljat o ćumuru i gumama
metnut je posebni topic posto to nema veze sa umag callingom, a i ko takav nebi opterecivao hnlj topic koji bi postao cistc, sad ne vidim razloga da se nastavi posto je bilo3-4 lijepa posta na temu...
ko moderator sam pazio da ne dodje do regionalnog,nacionalnog,religijskog ili seksualnog vrijedjanja ili nekorektnosti i svaki post o tome bi bio izbrisan a topic stavljen pod kljucic.....
neznam kakve bi rijeci mogle pasti posto je rasprava bila u zajebantsko-dosta tolerantnom tonu te je iznjedrila i par pametnih razmisljanja te uvidjaj u povijest oba kluba, a ako bi (i kad bi) presla grainicu opet bo topic bio kljucan....
u svakom slucaju moje vidjenje je da je bilo nepotrebno brisat ga cijelog, a ako su bili koji nepocudni djelovi (jucer od 19 nisam bio na netu) onda gga se trebalo kljucat....
uz svo postovanja sto smo dobili dio foruma, a ja neke ovlasti, ja na temu hnlj i klubovi bratski od sad dalje sam

(silenzio stampa)