Umag Calling 2008A

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
djiki

Post by djiki » 24 May 2008, 20:10

Chile wrote::-puke
sta se ljutis, pa ovo je bolje jucer bilo nego smisao zivota monty pythona :idea

rade ilić lero uno di noi
djiki

Post by djiki » 24 May 2008, 20:11

zagadur

Post by zagadur » 24 May 2008, 21:13

djiki wrote:
zagadur wrote:a ovaj sa majcom CHE VIVE je legendarni armando degrassi :cool)
njega neznam....a sto nisu njegove titoisti infoibirali? :idea
on je punac od vlasnika gatta.najsmješnije je što su taljani najveći titonostalgičari
Chile

Post by Chile » 25 May 2008, 17:23

djiki

Post by djiki » 25 May 2008, 20:13

u ovom clanku jedino sto valja je trbusna plesacica....
hm, mislim da samo nezdravog covjeka moze nervirati skup fosila i redikula koji briju na tita.....
uostalom zasto vise mi je pun kurac lijevih i desnih, zasto ne ustanu uhddr proticv poskupljenja nafte a ne protiv krezubih opancara i fosila?
lijevi i desni skupovi su mi jednako dragi jer na njima ima stvarno svakakvih spodoba
zagadur

Post by zagadur » 25 May 2008, 22:00

http://www.leksikon-yu-mitologije.net/read.php?id=5665
e moj chile da si ti na radiju slušao ovog lika sad bi volio kumrovec ko i old school pes umag
Chile

Post by Chile » 26 May 2008, 13:23

djiki wrote:
u ovom clanku jedino sto valja je trbusna plesacica....
hm, mislim da samo nezdravog covjeka moze nervirati skup fosila i redikula koji briju na tita.....
uostalom zasto vise mi je pun kurac lijevih i desnih, zasto ne ustanu uhddr proticv poskupljenja nafte a ne protiv krezubih opancara i fosila?
lijevi i desni skupovi su mi jednako dragi jer na njima ima stvarno svakakvih spodoba
nije to nego se stalno priča kako teba thompsona zabranit i slično a ovi slobodno nose petokrake....
djiki

Post by djiki » 26 May 2008, 13:29

Chile wrote: nije to nego se stalno priča kako teba thompsona zabranit i slično a ovi slobodno nose petokrake....
glede thompsona, ja ga smatram kvalitetnim muzicarom sa odlicnim pjesmama koji je imao falinge u proslosti tipa gradiska stara, no s druge strane ne svacam kako se na standovima prije njegovih koncerata mogu kupiti ustaska obiljezja ako je to zabranjeno, znaci kiksa pravna drzava koja to ne zapljenjuje tako da ti ovo s petokrakom ista fora, tako da ti to pada u vodu, ili prmjeri komemoracija ustaskih krilnika itd itd....
sto se tice j.b.tite on je za nekoga heroj za nekoga pasji skot, no opet sa njime se moze napraviti jedan strasan brend tipa brijuna u turistickom smislu, ipak je on jedan od najpoznatijih politicara u europi u ovom stoljecu
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 26 May 2008, 13:30

pa i treba zabraniti tompsona...
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 26 May 2008, 13:32

Kalach wrote:pa i treba zabraniti tompsona...
zasto bi? zasto seka aleksic smije nastupati u he a thompson nebi smio koji je za nju satriani? pa jel demokracija?najjaci su mi kvaziurbani liberali koji su da se sve dopusta ali onda u sebi bi nestozabranjivali...
uostalom ako zg organizira gay paradu (s kojom vrijedja npr.mnoge vjernike i ljude zdravog razuma) zasto nebi i koncert od tompsona?
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 26 May 2008, 13:33

a i ovaj članak za koji si stavio link nema veze sa ničim o čemu pričaš...
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 26 May 2008, 13:35

Kalach wrote:a i ovaj članak za koji si stavio link nema veze sa ničim o čemu pričaš...
yu tokin tu me?koji clanak?
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 26 May 2008, 13:37

ma čile, ovo sa razaranjem vukovara nema veze sa titom ali jbg chile je pokupio sve šta je čuo od tompsona...
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 26 May 2008, 14:05

Kalach wrote:ma čile, ovo sa razaranjem vukovara nema veze sa titom ali jbg chile je pokupio sve šta je čuo od tompsona...
chile je mlad i ja sam bio krvozedni ustasa u njegovim godinama :idea
tito i partizani=zlocinci
ustase i pavelic=jos veci zlocinci
kad se prosipnemo pepelom po toj ruznoj povijesti postat cemo narod, a ovako smo ko smjesni talijani nabrijani na bedastoce
Chile

Post by Chile » 26 May 2008, 15:42

Kalach wrote:ma čile, ovo sa razaranjem vukovara nema veze sa titom ali jbg chile je pokupio sve šta je čuo od tompsona...
ti očito ne kužiš šta sam htio reći! ja sam htio reći da se stalno pričao o thompsona da ga treba zabraniti itd. a ovi nose petokrake i mašu jugoslavenkom zastavom itd. a ovi što su razorili vukovar su isto imali petokrake i mahali jugoslavenskom zastavom. ako ćemo se vratiti u prošlost, moj djed je bio domobran i jedva je izbjegao bleiburg ali poslije rata je ipak završio godinu dana u logoru
reds

Post by reds » 26 May 2008, 15:50

djiki wrote:
Kalach wrote:pa i treba zabraniti tompsona...
zasto bi? zasto seka aleksic smije nastupati u he a thompson nebi smio koji je za nju satriani? pa jel demokracija?najjaci su mi kvaziurbani liberali koji su da se sve dopusta ali onda u sebi bi nestozabranjivali...
uostalom ako zg organizira gay paradu (s kojom vrijedja npr.mnoge vjernike i ljude zdravog razuma) zasto nebi i koncert od tompsona?
slažem se u potpunosti, a ovo sa kvaziurbanim liberalima ko da si na kalača mislio... :oops :dim :jupiiii
zagadur

Post by zagadur » 26 May 2008, 16:42

da sam ja moderator izbrisao bi političke postove u roku od odmah a ne ko djiki da dodatno podpaljivao :nebuisle :-(
Chile

Post by Chile » 26 May 2008, 17:05

djiki

Post by djiki » 26 May 2008, 17:16

zagadur wrote:da sam ja moderator izbrisao bi političke postove u roku od odmah a ne ko djiki da dodatno podpaljivao :nebuisle :-(
daj ne seri ovo je sve osim politike, kalun koji sere po thompsonu a u pijanstvu ga pjeva, mladi ustasa nadobudni koji nije znao ni sto je kokarda prje nego nas je upoznao, te hsp-ovac kojeg ne zanima politika...daj molim te to je....
Image
Locked