naci, partizanska, ustaška koreografija, sprdnja na nacionalnoj osnovi i vjerskoj (di su u najvećem mjeru zajebavani hrvati) je samo jedna naša interna i bolesna sprdnja. nadalje maloj sam ti obukao dres c.z. a benxovom malom dinama, s time da je njemu manje mrsko da sam leu stavio c.z. ili rad npr.....
nadalje eksplicitnih pederskih slika nije bilo ali recimo bilo je ovo (di je na slici moja guzica zamisli da je tvoja sto bi bilo):
nadalje primjer sprdnje je i stavljanje ortodoksnog hercegovca u ovaj kontekst:
ili predstavljanje novog člana u pederskoj povorci (da si ti bio bi i to trebao maknut?)
nadalje pederizam od tuntara koji je zavrsio na majicama a on riječi nije rekao
rasna diskriminacija di je benx iman
tuntar ko peder opet
itd itd, po čemu su manje loše ove slike, i zbog čega se ti ljudi ne ljute (posebno benx koji je 90% predmet sprdnje). Nadalje moja greška je JEDINA bila što nisam stavio kockice cenzure na spolovila, to priznajem ali ostalo je trebalo proči. I onda kad sam potamnio i stavio kocke na lica ni to ti nije bilo dosta iako se nije kužilo o kome je riječ već si me natjerao da sve maknem.
I SAD NAJBITNIJA STVAR: koja pokazuje koliki si licemjer prije nego je benx završio pijan na poslu kako pleše 3 dana si svršavao na to, onda još 2 dana si svršavao na snimku da bi poslije reko možda nije u redu

, a ti dan nakon što napraviš sranje (po meni ful simpatične snimke) u zegeu odmah zoveš i prijetišda ako završe na netu da ćeš istupiti iz lige. Očito tvoj mozak ne svaća da bi tu snimku kao i našu stranicu vidilo mi koji smo na forumu ovdje i možda 2-3 čovjeka sa strane, a snimku je po kafičima vidilo masu ljudi iz umaga. i sad ko je ovdje lud?
da ne govorimo koliko je jadno što si me natjerao sve slike sa tvoje momačke da izbrišem sa kompa

jer očito si pre častan čovjek pa su to fotomontaže, s time da djiki najpikantnije stvari nije slikavao dok su slikavali i snimali tvoji prijatelji i pitaj boga ko je to vidio u umagu.
U svakom slučaju sam razočaran koliku si frku dobio za sliku koju ćemo mi vidjeti i eventualno griver i pogi, te zbog dvostrukih mjerila di kad se benxa kara to je fora a kad se tebe pikne (slucaj trofej drazen npr.) kako znas bit kisel.
uostalom mogo si samo napisati makni tu sliku smeta mi a ne slat brdo poruka i govorit da spasimo ono stoje ostalo od naseg prijateljstva