kakav slavodobitni ton...

Pa ti si sam rekao da se liga raspada?!? a sad govoriš da nije tako i da nije smak svijeta ako neko ode!Neznam ko je ovdje lud?Kalach wrote:daj ne pretjerujte... ako dođe pero nije to smak svijeta... uostalom čujem da ligi pristupa izvjesni ž.k. i time trakavica dobija na dimenziji... navodno se radi o penicilinu za benxa
šta te djiki nahuškao? pa narvno da mi nebi bilo drago da ne'ko iz zg otiđe u umag kad ih ovdje ionako nema... isto tako je i vama teško kad vam ne'ko iz lige odlazi u zg... ne kužim po čemu sam ja tu nešto negativno rekao... rekao sam da ćemo imati jaču ligu od vas i ne pretjerujte... ako je to provokacija prije pasquette fino ste me iznervirali...reds wrote:Pa ti si sam rekao da se liga raspada?!? a sad govoriš da nije tako i da nije smak svijeta ako neko ode!Neznam ko je ovdje lud?Kalach wrote:daj ne pretjerujte... ako dođe pero nije to smak svijeta... uostalom čujem da ligi pristupa izvjesni ž.k. i time trakavica dobija na dimenziji... navodno se radi o penicilinu za benxa![]()
Ja znam da si ti sretan radi toga što ti neko tvoj dolazi u zg, i ja sam onda sretan zbog tebe, što kod tebe nebi bio slučaj da je kontra situacija, ali dobro...
Slažem se u potpunosti sa zagijem...
Samo toliko!
Opet nisi shvatio, meni nije ni najmanje žao ako neko ode radi ostvarenja nekih svojih ciljeva u životu ili trbuhom za kruhom u zg, i drago mi je, i drago mi je da si ti onda možeš organizuirati neku ligu sa njima al ne shvačaš da nama zbog toga nije teško (barem meni, a mislim i ostalima), i da nije smak svijeta, jer bez svakoga se može i mora pa i bez benxa...(dobro bez njega bi liga bila na 5% onoga što je sad)...Kalach wrote:šta te djiki nahuškao? pa narvno da mi nebi bilo drago da ne'ko iz zg otiđe u umag kad ih ovdje ionako nema... isto tako je i vama teško kad vam ne'ko iz lige odlazi u zg... ne kužim po čemu sam ja tu nešto negativno rekao... rekao sam da ćemo imati jaču ligu od vas i ne pretjerujte... ako je to provokacija prije pasquette fino ste me iznervirali...reds wrote:Pa ti si sam rekao da se liga raspada?!? a sad govoriš da nije tako i da nije smak svijeta ako neko ode!Neznam ko je ovdje lud?Kalach wrote:daj ne pretjerujte... ako dođe pero nije to smak svijeta... uostalom čujem da ligi pristupa izvjesni ž.k. i time trakavica dobija na dimenziji... navodno se radi o penicilinu za benxa![]()
Ja znam da si ti sretan radi toga što ti neko tvoj dolazi u zg, i ja sam onda sretan zbog tebe, što kod tebe nebi bio slučaj da je kontra situacija, ali dobro...
Slažem se u potpunosti sa zagijem...
Samo toliko!
opet izvrčeš moje riječi... kao prvo pravio si se da spavaš i razgovor je trajao manje od 20 sekundi... niti sam se smijao niti zajebavao... bio sam ushićen jer mi je fora da će liga živnuti i fora jer ovi dolaze... ne diraju me te vaše provokacije vezane za ligu jer ionako se liga raspala i ne igramo skoro 10 mjeseci, nekad jesu ali sada više ne...djiki wrote:citat:"dolaze pojacanja postajemo ozbiljna liga, a vi cete igrati u 4 , liga vam je u rasulu!", uz smjeh i dosta zloban ton....
kalach ne potezi me za jezik, to si reko meni, i znas da je tako, a ja sam se trudio bit ok, i bicu i dalje jer svacam tvoju tugu za rodnim krajem i sve ostalo.....
a sa redsom i zagijem se slazem s njihovim stavovima
Chile wrote:![]()