Umag Calling 2008A

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
Chile

Post by Chile » 18 Apr 2008, 19:35

http://www.youtube.com/watch?v=xhUiMICFlGQ
isto kao na kompu!!! katastrofa :-( :rigo014
na prvom turniru me neće biti :!
djiki

Post by djiki » 18 Apr 2008, 19:37

Chile wrote:http://www.youtube.com/watch?v=xhUiMICFlGQ
isto kao na kompu!!! katastrofa :-( :rigo014
na prvom turniru me neće biti :!
samo je jedan turnir u djiru :idea
Chile

Post by Chile » 18 Apr 2008, 20:11

ah...ti slovenci :toljaga
zagadur

Post by zagadur » 18 Apr 2008, 23:52

evo da javim svekolikoj umaškoj gerili da sam danas imao osobitu čast upoznat istaknutog člana zagrebačkih jazavaca,durga sarajka.opetovano mi je izrazio žaljenje što neće biti nazočan u ozlju na pes- spolnom odnosu :-D .ali vjerujte mi da i njemu nije baš loše u umagu na alianzovim igrama.gospodične djelatnice allianza imaju štošta za pokazat,pogotovo imajući u vidu da ih je 90% ispod 35 godina :cool)
Chile

Post by Chile » 19 Apr 2008, 10:07

pozdrav svim izdajicama :! idem po naslov u ozalj
:-p :smash :drinkbeer :potstir :dim :bleee :boks :jupiiii :toljaga :zutakarta :crvenakarta2
zagadur

Post by zagadur » 19 Apr 2008, 10:33

Chile wrote:pozdrav svim izdajicama :! idem po naslov u ozalj
:-p :smash :drinkbeer :potstir :dim :bleee :boks :jupiiii :toljaga :zutakarta :crvenakarta2
samo vrati cijele arkade iz ozlja i bit će uspjeh :cool)
djiki

Post by djiki » 19 Apr 2008, 15:41

http://www.net.hr/sport/page/2008/04/18/0017006.html

Pobjednički rad Stevensa dogodio se tijekom finalne serije za Stanley Cup između New Jersey Devilsa i Detroit Red Wingsa 1995. godine, a upamćen je i po Stevensovoj reakciji, koji je mirno otklizao do klupe te potom upro prstom u Dinu Ciccarellija i kazao: "Ti si sljedeći!"
benx

Post by benx » 19 Apr 2008, 15:54

djiki wrote:http://www.net.hr/sport/page/2008/04/18/0017006.html

Pobjednički rad Stevensa dogodio se tijekom finalne serije za Stanley Cup između New Jersey Devilsa i Detroit Red Wingsa 1995. godine, a upamćen je i po Stevensovoj reakciji, koji je mirno otklizao do klupe te potom upro prstom u Dinu Ciccarellija i kazao: "Ti si sljedeći!"
Fora je ali ono što je Tucker napravio Kapanenu je meni veča fora jer se ovaj 4-5 puta dizao i padao po ledu!!!!!
sarray-man
Reprezentativac s manekenkom

Post by sarray-man » 20 Apr 2008, 11:40

zagadur wrote:evo da javim svekolikoj umaškoj gerili da sam danas imao osobitu čast upoznat istaknutog člana zagrebačkih jazavaca,durga sarajka.opetovano mi je izrazio žaljenje što neće biti nazočan u ozlju na pes- spolnom odnosu :-D .ali vjerujte mi da i njemu nije baš loše u umagu na alianzovim igrama.gospodične djelatnice allianza imaju štošta za pokazat,pogotovo imajući u vidu da ih je 90% ispod 35 godina :cool)
Svaka čast Umaškim jazavcima, koji su me lijepo primili na čašicu razgovora. Zagija sam upoznao na radnom mjestu, kad je radio one ćevape koji nisu bili dobro pečeni, tj. ostali su živi u sredini :) Nisam ih ja doduše jeo, nego kolega, a on ne cjeni živo meso, pa je bio ljut - ali sam mu rekao, "ne seri, to mi je jaran pekao" pa se smirio :-D

Posebno hvala kolegi djiki-ju kojem nije bilo mrsko doći u hotel i probudit me u 15 do 9h, pa smo popili jednu jutarnju i upoznali se kako bog zapovjeda. Žao mi je što se nismo mogli duže razgovarati, ali sam morao na četvrtfinalnu tekmu u 11.

Nažalost, zbog bolesti, neki virus me sjebao žestoko, morao sam napustiti Umag i vratiti se za ZG, odmah nakon tekme. Skroz mi je bilo slabo, nisam mogao jesti, piti ni jebati, a da gledam druge kako sve to rade - je mučenje, pa sam spakovao prnje i razgulio za zg. Također zbog toga nisam ni svraćao u Ozalj. Tako da sad ovo pišem od doma, zaključujući svoj najgori team building u životu - ali eto.. Bar sam upoznao dva Umaška jazavca, pa nije potpuni gubitak vremena..

Vidimo se opet nekad.. Pozdrav
zagadur

Post by zagadur » 20 Apr 2008, 11:47

sarray-man wrote:
zagadur wrote:evo da javim svekolikoj umaškoj gerili da sam danas imao osobitu čast upoznat istaknutog člana zagrebačkih jazavaca,durga sarajka.opetovano mi je izrazio žaljenje što neće biti nazočan u ozlju na pes- spolnom odnosu :-D .ali vjerujte mi da i njemu nije baš loše u umagu na alianzovim igrama.gospodične djelatnice allianza imaju štošta za pokazat,pogotovo imajući u vidu da ih je 90% ispod 35 godina :cool)
Svaka čast Umaškim jazavcima, koji su me lijepo primili na čašicu razgovora. Zagija sam upoznao na radnom mjestu, kad je radio one ćevape koji nisu bili dobro pečeni, tj. ostali su živi u sredini :) Nisam ih ja doduše jeo, nego kolega, a on ne cjeni živo meso, pa je bio ljut - ali sam mu rekao, "ne seri, to mi je jaran pekao" pa se smirio :-D

Posebno hvala kolegi djiki-ju kojem nije bilo mrsko doći u hotel i probudit me u 15 do 9h, pa smo popili jednu jutarnju i upoznali se kako bog zapovjeda. Žao mi je što se nismo mogli duže razgovarati, ali sam morao na četvrtfinalnu tekmu u 11.

Nažalost, zbog bolesti, neki virus me sjebao žestoko, morao sam napustiti Umag i vratiti se za ZG, odmah nakon tekme. Skroz mi je bilo slabo, nisam mogao jesti, piti ni jebati, a da gledam druge kako sve to rade - je mučenje, pa sam spakovao prnje i razgulio za zg. Također zbog toga nisam ni svraćao u Ozalj. Tako da sad ovo pišem od doma, zaključujući svoj najgori team building u životu - ali eto.. Bar sam upoznao dva Umaška jazavca, pa nije potpuni gubitak vremena..

nadam se da ćeš doć na umaški dernek tzv.fojbamasters gdje ćemo probat nadoknadit izgubljeni ozalj.obećajem da neće biti živih čevapa :-D
djiki

Post by djiki » 20 Apr 2008, 12:57

tzv. čvapi al dente :-D
sarray-man

Post by sarray-man » 20 Apr 2008, 17:52

zagadur wrote:
sarray-man wrote:

nadam se da ćeš doć na umaški dernek tzv.fojbamasters gdje ćemo probat nadoknadit izgubljeni ozalj.obećajem da neće biti živih čevapa :-D
Da, definitivno želim doći na fojbamasters :)
Chile

Post by Chile » 20 Apr 2008, 18:55

evo vratili smo se iz ozlja! može vam biti žao što niste došli! bila je ludnica! ž
u nogometu smo došli 2., od 8 postignutih golova mi smo zabili 7.
u pes ja i milas vrlo dobri, stigli do polufinala gdje su nas s 2-1 izbacili osvajači dee jay i njegov brat. kalač i vanja su proual. mi smo naravno ostali zadnji borci na bojištu igrajući do 8 ujutro :! :-D :-p :drinkbeer
Chile

Post by Chile » 20 Apr 2008, 22:35

zagadur

Post by zagadur » 20 Apr 2008, 23:02

Chile wrote:evo vratili smo se iz ozlja! može vam biti žao što niste došli! bila je ludnica! ž
u nogometu smo došli 2., od 8 postignutih golova mi smo zabili 7.
u pes ja i milas vrlo dobri, stigli do polufinala gdje su nas s 2-1 izbacili osvajači dee jay i njegov brat. kalač i vanja su proual. mi smo naravno ostali zadnji borci na bojištu igrajući do 8 ujutro :! :-D :-p :drinkbeer
sve znamo a i čuli smo da su ti skoro razbili naočale :cool) (od benxa)
djiki

Post by djiki » 21 Apr 2008, 11:47

evo za hc ljubitelje filipa dolenca
myspace profil (obratiti paznju na audio kulisu)
http://www.myspace.com/dolenc

evo bloga
http://dolenc.blog.hr/

i po meni najbolji blog na netu - dolenc najbolji prijatelj svake obitelji
http://bigblog.tportal.hr/dolenc
djiki

Post by djiki » 21 Apr 2008, 11:50

rezime turnira za chileta je:
Image

chile da ispravis bruku oko nemilog incidenta na ozalju molim te lijepo da nagovoris dolenca da dodje vamo na forum :idea
zagadur

Post by zagadur » 21 Apr 2008, 12:20

djiki wrote:evo za hc ljubitelje filipa dolenca
myspace profil (obratiti paznju na audio kulisu)
http://www.myspace.com/dolenc

evo bloga
http://dolenc.blog.hr/

i po meni najbolji blog na netu - dolenc najbolji prijatelj svake obitelji
http://bigblog.tportal.hr/dolenc
jebote izgleda mi ko mladji brat karela poborskya
zagadur

Post by zagadur » 21 Apr 2008, 12:22

djiki wrote:rezime turnira za chileta je:
Image

chile da ispravis bruku oko nemilog incidenta na ozalju molim te lijepo da nagovoris dolenca da dodje vamo na forum :idea
djiki jel te trebam ja podsjetit na tvoje riječi u špini ako se ponovi chiletovo divljanje usljed alkohola ili ćeš se sam sjetit? :cool)
djiki

Post by djiki » 21 Apr 2008, 12:29

zagadur wrote:
djiki wrote:rezime turnira za chileta je:
Image

djiki jel te trebam ja podsjetit na tvoje riječi u špini ako se ponovi chiletovo divljanje usljed alkohola ili ćeš se sam sjetit? :cool)
nisam bio prisutan s toga se ocekuje izvjestaj mjerodavnih tjela (keva&milas)....
izgleda da chopa nije redikul kao ti samo da znas :idea i prica pomalo portugalski :heart:
Locked