Umag Calling 2008A
ako sam dobro shvatio dolazite u slijedećem sastavu:
1. samo-manager i po potrebi liječnik - djiki
2. zadnji vezni sa 87 body balance - milas
3. allround igralec bez ocjene preko 72 - keva
4. ubojiti winger i ss - chile
tu bi trebalo pridodati mene i eventualno franeta i vižija... jeli to to?
istra ti materina!
ovaka je situacija:Kalach wrote:ako sam dobro shvatio dolazite u slijedećem sastavu:
tunrtar, ronald, zagadur rade
prika milas i benx nisu od volje
chile i reds nabrijani
djiki - izgubio volju!!! bez zagadura i benxa smo manje atraktivni bar 80%, a nadodamo tuntara i priku milasa nismo ni fojbasi vise.....
svaka cast da se skrpamo sa franetom,vizijem i ostalima ali to nisu fojbasi

termin nam nikako ne paše pošto nas masu radi u turizmu.zato apeliram na sve fojbaše da stavimo glave na kup i da za listopad-studeni organiziramo spektakularnu fojbudjiki wrote:ovaka je situacija:Kalach wrote:ako sam dobro shvatio dolazite u slijedećem sastavu:
tunrtar, ronald, zagadur rade
prika milas i benx nisu od volje
chile i reds nabrijani
djiki - izgubio volju!!! bez zagadura i benxa smo manje atraktivni bar 80%, a nadodamo tuntara i priku milasa nismo ni fojbasi vise.....
svaka cast da se skrpamo sa franetom,vizijem i ostalima ali to nisu fojbasi
keva je malo isprobavao taktiku 3-4-3, ali za takvu vrstu igre jednostavno nemam igrača ili se trebam naviknuti na tako veliku promjenu u odnosu na staru prokušanu 4-3-3, odnosno jedno vrijeme prilagodbe i utakmica bi trebalo proć da se naviknem.Nisam imao strpljenja više igrati sa tom taktikom jer su me bušili svi od reda i to je bilo grozno, pa sam se vratio na staru taktiku i u predzadnjem kolu dobio benxa i izvuko bod protiv mislava i u kupu više nego solidno odigo i nadigro gosp.Benvina i prošao u polufinale.Tako da je taktika 3-4-3 za mene prošlo svršeno vrijeme ili barem dok ne zamjenim neke igrače pa se vratim na tu jako zanimljivu ali i jebenu taktiku...zagadur wrote:
odličan turnir.pun smjeha i zajebancije.keva zastrašujuće slab
U globalu je keva u krizi...

šta to znači da ne dolazite? pa ajde da jednom dođeš meni u goste jerbo zadnjih 10 godina nisi vidio zagreba... jeli to definitivno... po meni ste papci ako ne dođete i u ovakvom okrnjenom sastavu... u globalu znao sam za sve osim "benx nije od volje" što ne stoji a milas bi došao... to je u principu ono što sam i napisao neki dan...
istra ti materina!
ja te rijeci nisam cuo ali stvarno je rekao da nece.....zagadur wrote:nije mi namjera napuhavat atmosferu ali milas je to stvarno rekao i ostali su čuli.uostalom nema ni najmanje šanse da milas ide u karlovac pošto je zaljubljen do ušiju u mofijevu sekuKalach wrote:to nije istina... nemoj opet napuhavat atmosferu...
to su stvari o kojima se ne raspravlja na forumu... a uostalom sumnjam da je to istina...
EDIT:točno tako. spustite tenzije svi, i vidite u 4 oka, a sto se tice paoletića kapa do poda kao sto je vec reko zagi za donaciju za prostor.
svaki daljnji post na temu plodova mora bice brisan-djiki
EDIT:točno tako. spustite tenzije svi, i vidite u 4 oka, a sto se tice paoletića kapa do poda kao sto je vec reko zagi za donaciju za prostor.
svaki daljnji post na temu plodova mora bice brisan-djiki
istra ti materina!
e djiki djiki i ti bi kad odrasteš postao poglavica.sad cenzuriraš a kad se priča o maturalninim putovanjima,o financiskim mogućnostima i kurci palcima onda uživaš.nije mi bila namjera palit nikoga ali mi je bilo u kurcu slušat paoletića koji ja ljudina i koji kad je skužio da mi je bed okrenuo na zajebanciju
rasprava je krenula u krivom smjeru tako da sam u maniri poglavicinih najboljih dana malo to srezao....da si formulitrao ovako prvi post bilo bi puno bolje....zagadur wrote:e djiki djiki i ti bi kad odrasteš postao poglavica.sad cenzuriraš a kad se priča o maturalninim putovanjima,o financiskim mogućnostima i kurci palcima onda uživaš.nije mi bila namjera palit nikoga ali mi je bilo u kurcu slušat paoletića koji ja ljudina i koji kad je skužio da mi je bed okrenuo na zajebanciju