povlacim sve sto sam rekao i brisem sve kartone......mali je dobrodosao....kao i svi ostali koji su imali "zle" jezike vezane uz prostor...djiki wrote:chile mala replika, svaka cast deckima nesto su pomogli, ali kasno su na kosovo polje dosli.svaka cast giri na kaucu i teveju to se veoma cjeni, ali bi ipak trebalo mu malo podrezati krila previse je ufuran i gura se svugdje to treba ovako nako a 2 sata je unutra....
nadalje zagi je serator,provokator i svakav gad ali lažov nije, ja mu vjerujem da je pribac rekao sto je rekao, na kraju krajeva ima i svjedoka koje mozemo zvati, a uostalom i mali uvijek prica stvari koje zeli sugovornik cuti i veoma je prevrtljiv....tako da je kod mene po pitanju prostora u debelom zutom kartonu, ako ne i crvenom....
ja vas juniore jako volim i cjenim , ti to dobro i znas kroz povijest naseg poznavanja, ali krajnje je licemjerno ponasanje malog pribca.....
toliko o tome.....
svi su dobrodošli. sve volim....Kalach wrote:moram primjetiti da djikiju odgovaraju samo juniori koji ga "poštuju" na rekla kazala i na staaaru slavu... ne dao bog da se tu pojavi neki stariji lik kod kojeg djiki kotira kao glineni golub na streljani... ili švabo na mjenjačnici u ladin gayu
Tebe svi oduševljavaju a da sam ja promijenio igrača ko ti bio bi največi luzer,,,,,,,,,, pričate o ronaldinju non stop a još nikome nije odigrao više od 2 3 sezone baš ste smiješni ja bih vas svi stavio na swepera otraga da Vas ne vidim!!!!djiki wrote:svi su dobrodošli. sve volim....Kalach wrote:moram primjetiti da djikiju odgovaraju samo juniori koji ga "poštuju" na rekla kazala i na staaaru slavu... ne dao bog da se tu pojavi neki stariji lik kod kojeg djiki kotira kao glineni golub na streljani... ili švabo na mjenjačnici u ladin gayu
hofland je na cb strava
nemam para za ronaldinhabenx wrote:Tebe svi oduševljavaju a da sam ja promijenio igrača ko ti bio bi največi luzer,,,,,,,,,, pričate o ronaldinju non stop a još nikome nije odigrao više od 2 3 sezone baš ste smiješni ja bih vas svi stavio na swepera otraga da Vas ne vidim!!!!djiki wrote:svi su dobrodošli. sve volim....Kalach wrote:moram primjetiti da djikiju odgovaraju samo juniori koji ga "poštuju" na rekla kazala i na staaaru slavu... ne dao bog da se tu pojavi neki stariji lik kod kojeg djiki kotira kao glineni golub na streljani... ili švabo na mjenjačnici u ladin gayu
hofland je na cb strava
Fantastičan Video, meni je najbolji kuršlus bio u Ljubljani, kad smo lihvari Vanja i ja kupili 500-600 kuna pive, potrošili 10000 SIT od Ivice, neznam u vrečici je bilo par pivi valjda su od zlata bile.