Evo mene,
bio na turniru, popio pićence, zabavio se, prosa par krugova i ispa,...
Čini mi se da je bilo 20 prijavljenih ekipa.
Prvi krug smo prošli, dobili smo 2:1, bili smo se stiskli u toj utakmici, falio sam penal sa Beckhamom, igrali smo pod grčem, ali smo ipak prošli, mogu reć zasluženo, jer u ciloj utakmici protivnici su imali 2 udarca u okvir.
Šta je dalje sljedilo? Drugi krug, e tu smo već igrali opuštenije, onako kako znamo, tu drugu utakmicu smo dobili 7:0, te smo prestali igrat u 80 min oćekivali smo da će nam bar uvalit počasni gol, ali nisu uspili.
E da, onda je doša treći krug, po nekim nepisanim pravilima to je tribalo biti polufinale(16 pa 8 pa 4 pa finale), no međutim nije bilo, pružili su priliku onima koji su ispali u prvom kolu, te je treći krug bio zapravo četvrtfinale. Po riječima mnogih prije te utakmice svi su nam govorili da ćemo mi biti u finalu. I tu smo se namirili na braću, za koje sam se ja nada da ćemo ih izbjeć sve do finala. Jer dok smo čekali naš red, gleda sam kako igraju

. Mi bili Englezi, a oni Brazil, utakmica tvrda do krajnih granica, bile su svega dvi prilike za gol, moj partner promašio sa Rooneyem čisti zicer, zapravo zapamtilo mu kocku dva puta. I došli su penali. Prvi udarac pucaju oni sa Robertom Carlosom po srid gola, i 1:0, ja branio, prika zabio za 1:1, ja obranio same rašlje, prika za 1:2, oni 2:2, prika puca sa Gerrardom u sridu i obranio mu ga, 3:2 za njih, opet falio sa Lampardom okvir, ja opet skidam rašlje,onda ga zabija sa Beckhamom,i nakon 5 pucanja rezultat je 3:3,i u 9 seriji Gary Neville falije cili okvir,..i. Jad, tuga, čemer, žal, obranio dva penala, a moj kolega falio 2 penala i trećeg mu obranilo.

˝Još i danas teku suze,...˝
I nakon toga otišli smo kući, neznam ko je osvojio, nadam se da su ovi likovi, javit ću vam.
Televizori su plazme, što mi nije uopće predstavljalo problem, naprotiv bio je gušt igrati.
Organizacija je na nivou, daje mnogo mogućnosti, dobru atmosferu, hrpu znatiželjnika, vauuu hostese, dobra jedna mala plava a nije Stefani, e da bila je i Stefani sa malčice manjim poprsjem. Pitam se kolika je to masa bila kad još toga ima.
Drago mi je što se stvarno radi o seniors cupu. Nema dičurlije koja dišu za vratom i čude se svakom potezu. Dobro bilo je likova sa ne nogometnim taktikama, npr.Emerson u napadu Brazila ili Aimar livi bek

,...
Sta pametna napisati? Bilo mi je iznimno zadovoljstvo sudjelovati, lipo je viditi da se sprema pozitivna atmosfera pred svjetsko prvenstvo,...
Svima koji planiraju otići na turnir u svom gradu srdačno preporučujem, dodjite, vidite, zabavite se, ipak je sve to samo igra...
P.S.
Jedva čekam sljedeći turnir u Splitu.