ISS MILLENNIUM PRO CUP
Hvala Hvala!!!
Ovaj niko nije smia igrat s memory cardovima to je u pravilima kako smo mi gledali niko nije igra s njima. Ovaj ja neznan di si ti vidia dicu nije bilo D o dice stari ali nema veze. Prostor je predobar samo nan je žaj šta je malo došlo ljudi da ga vidi samo 100.
Inače sve je prošlo ej ok.
Sutra je novi dan i nastavak.
p.s. jeeee niko nan nije ukra niti jedan joystick. HURA.
na 3. turniru očekujem svih vas na forumu naserite su u Stingerov stan u ST. ok stinger.
Ovaj niko nije smia igrat s memory cardovima to je u pravilima kako smo mi gledali niko nije igra s njima. Ovaj ja neznan di si ti vidia dicu nije bilo D o dice stari ali nema veze. Prostor je predobar samo nan je žaj šta je malo došlo ljudi da ga vidi samo 100.
Inače sve je prošlo ej ok.
Sutra je novi dan i nastavak.
p.s. jeeee niko nan nije ukra niti jedan joystick. HURA.
na 3. turniru očekujem svih vas na forumu naserite su u Stingerov stan u ST. ok stinger.
- maccro
- Prokušani breljanski majstor
Peka Spring Challenger?STINGer wrote:Jedino ako ima koji turnir ko će više popit i pojistprsut wrote: na 3. turniru očekujem svih vas na forumu naserite su u Stingerov stan u ST. ok stinger.
maccro: "I ti si dao neki čudesan gol. Petom?"
Wallace: "Je, nemreš bolivit. Ali kako si ti branio, to je nešto neviđeno i nezapamćeno."
Wallace: "Je, nemreš bolivit. Ali kako si ti branio, to je nešto neviđeno i nezapamćeno."
Teško u 9. ili 10. počinje škola jedan će sigurno bit u 1. misec ka i prvi za praznike. Sad je u planu neki manji prije svjetskog ali to je samo u planu.
Inače danas je završilo i svi su sretno išli doma.
Veliki preokret se desia u polu finalu di su oni bolji izgubili od lošijih na penale mislim na oba para. Tako da je polufinale bilo zanimljivije od finala ka i na prošlom turniru.
Inače danas je završilo i svi su sretno išli doma.
Veliki preokret se desia u polu finalu di su oni bolji izgubili od lošijih na penale mislim na oba para. Tako da je polufinale bilo zanimljivije od finala ka i na prošlom turniru.