Online punjenja
Inače mali osvrt na cijelu priču,
punjenje online je do jaja! Nema većeg gušta nego nabit nadobudnog engleza il' nabrijanog švabu...jedini problem je što se cijeli vikend nisam odvojio od compa, zaraza. Flat rate 1536/256 je super, tu i tamo mali lag kad igram s nekim iz udaljenijih krajeva EU. Igrao sam sa ekipom iz hrvatske koji imaju 128 ISDN i islo je OK.
Sama igra mi se cini mrvicu brža nego na PS2 ali je OK, užitak zagarantiran. Svakako savjetujem da se igra sa original sony joystickom, adapter za PC je ovdje 13 eura,a vjerujem da ga ima i u HR.
E pa jazavci nadam se da se uskoro vidimo online...
Sve informacije na http://pes4online.acsv.net/
punjenje online je do jaja! Nema većeg gušta nego nabit nadobudnog engleza il' nabrijanog švabu...jedini problem je što se cijeli vikend nisam odvojio od compa, zaraza. Flat rate 1536/256 je super, tu i tamo mali lag kad igram s nekim iz udaljenijih krajeva EU. Igrao sam sa ekipom iz hrvatske koji imaju 128 ISDN i islo je OK.
Sama igra mi se cini mrvicu brža nego na PS2 ali je OK, užitak zagarantiran. Svakako savjetujem da se igra sa original sony joystickom, adapter za PC je ovdje 13 eura,a vjerujem da ga ima i u HR.
E pa jazavci nadam se da se uskoro vidimo online...
Sve informacije na http://pes4online.acsv.net/
ŠAMPION
E, kako to sve funkcionira?medo wrote:Palo je i prvo punjenje na mreži
portugal (medo) - hrvatska (zbornaja) 2:1
'52 c.ronaldo
'55 klasnic
'70 pauleta
hrvatska (zbornaja) - češka (medo) 0:1
'75 nedved
Bas je jazavac ima li tko bolji?
Koliko ima ljudi?
Jel ima turnira?
Jel ima neka ljestvica najboljih ili statistika pobjeda i poraza?
- ant
- Čovjek koji je otkrio Raula i Neuera, a ima lavovske zasluge i glede Lahma
- PSN: antD5Z
Pa Medo drago mi je vidjeti kako se teorija o balkaniše snalažljivosti ušlagiranoj bosanskim šarmom još jednom dokazuje u praksi - bio ti u drugoj zemlji ili na sjevernom polu, daleko od jazavaca spremnih za punjenje, naći ćeš već način kako napuniti dotičnog.
Ma nema jazavca do jazavca iz ovijeh krajeva
Ma nema jazavca do jazavca iz ovijeh krajeva
mrav na odmoru
Pa dobro majku mu, zar nitko od cijele bande još nije otkrio čari on line punjenja
Mislim da je krajnje vrijeme da se osim jazavca jos netko pojavi, bas sam se zaželio starih okržaja.
Mislim da je krajnje vrijeme da se osim jazavca jos netko pojavi, bas sam se zaželio starih okržaja.
Last edited by medo on 04 Jun 2005, 20:07, edited 1 time in total.
ŠAMPION
- valiant
- Karlovački monstrum
iako mi se igra da te napunim, jednostavno se ne želim vraćatimedo wrote:Mislim na online PC igranje, a to mozes i iz lijepe nase.OsiruS wrote:Sto mi osim paretina treba da se preselim u Japan?
na loši PES4 kad imam WE8LE koji je zakon
kad tu bude na online javi!
p.s. jesam spomenuo da nemam adsl, i to je jedan od razloga
the great one is back on throne
- tata
- Čovjek koji je otkrio LeBrona i Akognona ter izmislio i otkrio Lahma, Bakambua i Dzyubu
- PSN: Tata_13
Ogledat će se i Tatko u tome :)... see ya tonightmedo wrote:Kako se vremenom na online punjenjima iskristalizirala ex YU ekipa najavljuje se liga spomenutih. Prvi okrsaj je 24.06. u 24h. Vise informacija uskoro, u izgradnji je i official web site (KrossBG, svaka ti dala)
Ja sam IDIOT. Rinse and repeat.
- tata
- Čovjek koji je otkrio LeBrona i Akognona ter izmislio i otkrio Lahma, Bakambua i Dzyubu
- PSN: Tata_13
Ja izvuko 3-3 sa Medom, Buffon glavom asistira Trezeguetu iz kornera za 3-3 u 96 minuti. Napunio dva jazavca iz BG sa 3-0 i 2-1 ladno, a od jednog popušio 4-2 (nema šta, 3 udarca 4 gola, jebga)...poglavica wrote:i?
rezultati?
Kolega Ant razočaro...to će on bolje odgovorit
Jazavac svih jazavaca odigrao tri tvrde sa polovičnim uspjehom 1-1-1 gol razlika 1:1 ?
Dojmovi su odlični...punim dalje
Ja sam IDIOT. Rinse and repeat.